עדכון חום וחיידק.......

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/06/2020 | 16:29 | מאת: אמא מודאגת

| 10:24 | מאת: אמא מודאגת תודה לך על המענה אני כתבתי לך שאלה למטה בפורום שלשום בכותרת דלקת גרון וחום לתינוקת ברקע צינתור הרחבה אשמח אם תקרא שוב כדי לזכור רוצה לעדכן ולשאול אותך שאלה היום קיבלנו תשובת המשטח שזה לא חיידק כתוב פורלמה רגילה .התקשרי לרופא הילדים שלה ואמר לי להפסיק את האינטביוטקה מוקספין ואמר שזה ויירוס ויעבור בגלל שיש לה נפיחות בשקדים ואדום אבל גם בקשתי ממנו נעשה בדיקת שתן שבגלל החום עדיין נמצא. השאלה שלי איך אני אפסיק את האיטביוטקה בצורה הדרגתית או מה אני התחלתי שלושם כאילו כד עכשוי 7 מנות עם היום בבוקר של 4 סיסי .מה את מציע?וגם החום עדיין נמצא היום היה לה שני מקרים של שלשול לא דמי תגובה שיתוף

שלום, אפשר להפסיק בבת אחת כיון שזה לא חידקי וזה וירלי והטיפול לא עוזר לזה ולכן יש לה גם חום עדיין. זה יחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים