הזעה בידים ורגלים לפעוט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/05/2020 | 13:08 | מאת: יעל

שלום, הבת שלי בת 1.4 התחילה עכשיו לעמוד לבד. בימים חמים היא מזיעה בידיים ובכפות הרגלים, דבר אשר מקשה עליה לעמוד (לפעמים עושה שפגאט). מלבד לשים לה גרביים כדי למנוע החלקה האם יש משהו שעוזר בגיל זה? בנוסף, האם בגיל מסוים יתכן וזה יעבור? (בעלי גם עם אותה תופעה אך בזמנו אמרו לנו שזה לא משהו גנטי).. אני מפחדת שזה ישאר לה כמו לבעלי ויפריע לה בתור ילדה וגם עכשיו בהליכה. מה ניתן לעשות והאם יעבור לבד?

שלום, כרגע אין מה לעשות כיון שהיא מאד קטנה. קנו לה גרביים מיוחדות נגד החלקה ואז תוכל ללכת בבטחה.

מנהל פורום רפואת ילדים