יצורים קטנים לא מזוהים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/05/2020 | 18:35 | מאת: אלונה

היי הקטנה שלי בת שנתיים. בשבועיים האחרונים היא מגרדת את העורף, למען הסר ספק עשיתי לה טיפול נגד כינים אך יום למחרת הבחנתי בחומים קטנים על העורף וליד הפאות, ככשגירדתי אותם מעליה ראיתי שמדובר ביצור חי דמוי עכביש קטנטן.. מיותר לציין כמה אני מבוהלת. רופא הילדים ראה את היצור וטען שאין מה להילחץ אך מדובר ביצור חי על עור הילדה. תמונות מצורפות. מה זה לעזאזל?? ומה אני עושה??

שלום, אינני יכול להסביר מה זה הייצור אך הייתי ממשיך בטיפול לשיער עם מסרק צפוף וכן מחליף את כל המצעים ובודק את המיטה והמזרן.

מנהל פורום רפואת ילדים