טלטול הראש לאחר שנרדם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/04/2020 | 21:13 | מאת: מור

שלום, התינוק שלי בן חודשיים וחצי. בשבועיים האחרונים נרדם על הידיים מצוין וכאשר מניחים אותו בעריסה על הבטן מתחיל להזיז את הראש מצד לצד ומתעורר בבכי.. אם משכיבים על הגב ישר מתעורר - זורק ידיים לכל כיוון ומתעורר. ניסיתי להוריד בעדינות, להיות לידו ולשים עליו יד , ללטף, לא להרים ישר אבל שום דבר לא עובד.. אשמח לעצה תודה רבה !!

שלום, יתכן והוא סובל מרפלוקס הגורם לו לצרבת בזמן שכיבת פרקדן. צריך כמובן לראות את כל התמונה המלאה וחסרים המון פרטים.

26/04/2020 | 12:40 | מאת: מור

שלום ד״ר שינהר תודה על תשובתך. אשמח לשוחח איתך טלפונית במידה ומתאפשר (כמובן בתשלום)

26/04/2020 | 12:55 | מאת: מור

המספר שמצוין אינו פעיל

שלום, 0522807771

מנהל פורום רפואת ילדים