פריחה בעור של הבן שלי בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2020 | 20:00 | מאת: קרן

היי חייבת עזרה כי אני כבר אובדת עצות. בני בן החצי שנה סובל מפריחות מהיום שנולד. פריחות עם ראש לבן שנודדות במהלך היום בחלקים שונים בגוף. נוטות להתמקד בעיקר באזור הגב. החלפנו מספר פעמים את כל הסבונים, כל הסכומים, כל חומרי הכביסה וכל דבר בבית שעולה על הדעת.היינו אצל מספר רופאי ילדים ורופאי עור. כל דבר שהציעו נשלל. הדבר שמעביר את זה זה פניסטיל אך זה חוזר לו וכשזה חוזר פתאום זה מגרד לו כשברגיל זה לא. נראה שזאת אלרגיה למשהו חיצוני אך אנחנו לא מצליחים להבין למה. איך ניתן לפתור את המצב הזה? איזו בדיקה מעמיקה ואיפה אפשר לעשות? מצורפות תמונות. תודה רבה מראש

שלום, צריך לראות את הפריחה כדי לאבחן מה הבעיה. אשמח לראות אותו ולהציע לו טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואת ילדים