אפטות בפה לילד בן 5 כל 2-3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/04/2020 | 17:57 | מאת: ליאת

שלום, לבני בן ה 5 יש אפטות חוזרות בפה. זה קורה לו כל 2-3 חודשים.בדרך כלל האפטות מופיעות בחניכיים או ברירית הלחיים. הוא ילד בריא וההתפתחות שלו תקינה. מקריאה על אפטות ראיתי שלפעמים משייכים את התופעה למחלת הצליאק. האם יכול להיות במקרה שלו חשד לצליאק למרות שהוא לא סובל משום תסמין אחר של צליאק כמו כאב בטן, שלשולים...? תודה מראש

שלום, אפטות יכולות להיות מסיבות רבות. דוקא צליאק פחות שכיח. בכל מקרה ניתן לעזור לו ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים