התפתחול תינוק בין 7שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/04/2020 | 21:34 | מאת: ענבל

היי יש לי תינוק כרגע בן 7 שבועות אני קוראת על התפתחות לפח חודשים ואני רואה שבגיל הזה הוא צריך לחייך חיוך חברתי וממש ליישר מבט הוא חייך כמה פעמיים אבל לא מרגישה שזה ככ ישיר הוא כן מיישר מבט אבל לא תמיד ולא להרבה זמן הוא מסתכל על העיניים ועל הפרצוף וגם עוקב אחר הפנים שלי וגם אחרי חפצים האם זה תקין שהוא לא מיישר מבט כל הזמן ומסיט אותו יחסית מהר? וחיוך חברתי של ממש תקין שעדיין אין?

שלום, סבלנות. נראה לפי התיאור שהכל בסדר. הוא יעשה את כל מה שצריך.

מנהל פורום רפואת ילדים