רוק...והשתנקות..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/04/2020 | 12:39 | מאת: אמא מודאגת

שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וחצי בשבוע האחרון בלילה קרה פעמיים לא ברצף שהיא התעוררה משינה שעלה פעם כאילו היא השתנקה ברוק שלה השתעלה פעם וחזרה לישון ...לא מראה סימני חנק רק השתנקות מרוק קרה פעמיים לא ברצף ..יש לציין שהיא בוקעת שיניים לא יודעת אם זה קשור לרוק..אני חרדה ולא יכולה ללכת לרופא בזמן זה האם יש סיבה לדאגה? אשמח לתשובה

08/04/2020 | 12:40 | מאת: אמא מודאגת

יש להוסיף גם שהיא יונקת וגם הרבה בעיקר בלילה

שלום, בקיעת שיניים בהחלט גורמת לריור יותר גדול. היא לא תחנק ומותר לה להשתעל -אין סיבה לדאגה.

מנהל פורום רפואת ילדים