שינוי באוכל תינוק...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/04/2020 | 20:56 | מאת: חן

שלום תינוק בן חודש וחצי שוקל 4800 עד לפני שבוע היה אוכל כל שלוש שעות בתאבון גדול בלי הפסקה באמצע ואפילו דרש יותר מ90 סיסי(סימילאק) החלפנו לו לפורמולה עם מרשם של נוטרומיגן לפני כמה ימים עכשיו נראה שאין לו תאבון ככ וגם שמראה שיש לו אוכל 30 סיסי ונרדם ולא דורש יותר אני לפעמיים מעירה אותו כדי לתת לו אוכל) אחרי 4 שעות אפילו ממה יכול להיות? האם זו אחת מהתופעות של ריפלוקס?

שלום, לא ברור לי מדוע החלפתם לנוטראמיגן-זה מאד לא טעים ולכן הוא לא רוצה לאכול. כמו כן תמיד יתכן שמדובר ברפלוקס אבל לא הרחבתם בנושא

מנהל פורום רפואת ילדים