חיסון של גיל חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/03/2020 | 10:47 | מאת: אורטל דוד

היי ד'ר הבת שלי בת חודשיים עברה חיסון לפני שבוע בדיוק את החיסון של גיל חודשיים.. הילדה שלי סבלה לפני כן מגזים נתנתי לה בגיוגאיה שמאוד עזרו לה.. ועכשיו לאחר החיסון היא ממש סובלת מכאבי בטן וגם צורחת באוכל.. אשמח לדעת אם זה קשור לחיסון? ואנע ממשיכה לתת לה את הביגואיה וזה מרגיש לי שזה פתאום לא עוזר לה. האם יש הקשר חיסון שעברה לפני שבוע ואם כן כמה זמן זה עובר הכאבי בטן?

שלום, מהתיאור שלך נראה שמדובר בכלל ברפלוקס קיבתי וישטי. זה מסביר את הצרחות לאחר האוכל. אשמח לעזור.

22/03/2020 | 13:20 | מאת: אורטל

שזה אומר?

מנהל פורום רפואת ילדים