הקאות קשתיות אצל בת חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/03/2020 | 02:02 | מאת: אמא

שלום רב, בת חודש ניזונת מהנקה בלבד. שתי בעיות. לפעמים, בתידרות של פעם ביום לא יותר מקיאה התינוקת את החלב ץוך כדי שהיא יונקת (לא אחרי או ללא קשר להנקה). ההקאה קשתית ועוצמתית מאוד, החלב יוצא קצת גדוש. הבעיה השניה היא נחנקת הרבה תוך כדי שהיא יונקת ואז אני מרימה אותה עד שהיא חוזרת לנשום. טבעי??? ממה זה נובע?? אני מאוד מודאגת ולא חוויתי דבר כזה עם בני הבכור שגם הנקתי. תודה רבה

שלום, במקום הראשון זה יכול להיות רפלוקס וכמובן יכולים להיות סיבות אחרות.

מנהל פורום רפואת ילדים