עליה פתאומית של חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/03/2020 | 20:28 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי בת שנתיים. כל היום היתה בסדר גמור..פתאום בשעה 5 אחהצ החלה לרעוד והעלתה חום ל40.3.. חצי שעה לפני שזה קרה לא היתה חמה בכלל. נתתי נר נורופן 125 מג והיום ירד כעבור שעה ממתן הנר. כרגע- שעתיים וחצי אחרי מתחילה שוב להיות קצת חמימה. האם זה מסוכן ועלי לפנות למיון? בשל גובה החום והעובדה שחוזר אלרי מעט זמן ממתן התרופה? כמו כן נשימות מהירות .. לפני התרופה סביב 50 לדרה ולאחר התרופה ירד ל40 בערך תודה רבה

שלום, קרוב לודאי מחללה וירלית ואין צוןרך לרוץ למיון. מספיק לגשת לרופא המטפל

מנהל פורום רפואת ילדים