התייעצות בנוגע לתמ"ל לרגיש לחלב פרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/03/2020 | 17:20 | מאת: יעלה

ד"ר דניאל שינהר שלום רב, שמי יעלה ואני אימא לתינוק בן 4 חודשים שהרופא חושד שיש לו רגישות לחלב פרה, בביקורנו האחרון קיבלנו מרשם לנוטרמיגן, הוא הסביר על הפרוביוטיקה שיש בו ושבזכותה אפשר יהיה לגרום לגוף לפתח עמידות לחלב ולהפחית את הסיכויים לאלרגיות ורגישויות אחרות, הבנתי גם שהריח שלו מזעזע ושזה נובע מכך שמדובר בחלבון מפורק וככל שזה יותר מסריח כך הוא יעיל יותר, אשמח לדעת מה אתה חושב על זה והאם זה נכון. תודה מראש, יעלה

שלום, אינני יודע על סבמך מה החליט הרופא על אלרגיה לחלב ואני לא יכול להתערב בהחלטה זאת כיון שהוא בדק ויודע יותר ממני. אכן נוטראמיגן זהו חלבון מפורק וזה בעל ריח לא נעים ולא תמיד הטעם מדהים. יש עוד פורמולות מסוג זה כמו נאוקאט ויתכן והם פחות מריחים רע

מנהל פורום רפואת ילדים