שק סקרלי לתינוק תודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/03/2020 | 16:13 | מאת: חן

היי ילדתי לפני שבועיים בן במהלך כל ההריון כל הבדיקות יצאו תקינות היום הוא בן שבועיים והרופא משפחה הבחין בסינוס שקע סקרלי מעל הטוסיק. זה לא נראה לעיין,רק שמותחים את הלחיים רואים בכל אופו זה שקע קטן ולפי העין שלי נראה סגור ועם קצת שערות מעליו נשלחתי לאולטרסאונד כמובן לפי מה שקראתי באינטרנט זה פשוט מפחיד אני יודעת שיש את זה להרבה ילדים והבנתי שזה יותר חשוד ברגע שיש קצת שיער מעל השאלה שלי האם רוב הסיכויים חלילה במקרה שת שקע עם שיער שיש משהו? רוב המקרים במקרה גם כזה שאין כלום והכל תקין?מה האחוזים? ומאיזה שבוע צריך לבצע את האולטרסאונד? אמא מודאגת תודה מראש

שלום, אכן רוב הסיכויים שזה כלום ולכן אין סיבה ללחץ. יש לבצע את הUS ברגע שיתאמו לכם תור ואז נהייה יותר חכמים.

מנהל פורום רפואת ילדים