התייעצות בנוגע לאבחנה/טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/03/2020 | 20:36 | מאת: אבא

שלום רב בני בן 7 מזה תקופה ארוכה סובל מפצעים מרובים וכואבים בכל הגוף. ביקרנו מספר רב של פעמים אצל רופא הילדים ורופאי עור. בכל פעם הטיפולים הם משחתיים ו/או אנטיביוטיקה. בחלק מהזמן משתפר /עובר, ובחלק מהזמן לא. בנוסף, הילד סובל מנוזלים רבים (אף אוזן), ומקרה חוזר ונשנה של התנפחות העפעף בעין (לפי רופא עיניים-עקב סתימה מכנית-טיפול רק בקומפרסים). מציין את הנוזלים והעין מכיוון שלהרגשתי יש קשר. (רוצה לציין שבעבר נעשה לו ניתוח כפתורים ושקד שלישי, וכמו כן, נבדק באולטראסאונד לגבי בלוטות נפוחות בגרון/צוואר). בדיקות דם שנעשו היו תקינות. הילד סובל לרוב, ואנו מודאגים מכיוון שנראה כי שום רופא לא מנסה להבין / לבדוק לעומק, ואולי יש קשר בין כל הדברים, ואנו אובדי עצות כי הילד סובל והכאבים והטיפולים מציקים לו. מה עלינו לעשות? האם יש רופא מומחה בתחום כלשהו שיכול לעזור לנו? האם יש מקום בו אפשר לעשות בירור מקיף? איננו יודעים מה לעשות....

שלום, אני מציע שתבקשו מהרופא המטפל שיפנה אתכם למרפאה מייעצת בבית חולים או לאשפוז יום בבית חולים לצורך בירור מקיף שיכלול רופא עור, מומחה לאלרגיה, יתכן אאג ועוד גורמים שיכולים להקיף את מכלול הבעיות.

מנהל פורום רפואת ילדים