בן כמעט 6 מפספס כל לילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/02/2020 | 08:43 | מאת: טלי

שלום הבן שלי בן כמעט 6, גמול מגיל 2.4 אך בלילה מאז ומתמיד מפספס וקם רטוב לחלוטין. היתה תקופה קצרה שקם יבש אבל התקופה חלפה לה.. ישן עם פול אפס. בעיה נוספת שקורית מידי פעם היא יציאות ( קקי) בלילה בפול אפס. מדובר בילד חכם, חברותי וחכם. אין עניין רגשי. מיותר לציין שקם וכולו מבוייש בבוקר. מציינת שהוא ישן מאד מאד חזק- ממש כמעט ולא ניתן להעירו בלילה ושום רעש לא מעיר אותו..הוא גם מתאפק ולא עושה הרבה פיפי/ קקי במהלך היום ולכן אולי זה גם משפיע.. פנינו לדיקור שבכלל לא עזר וסתם גרם לו להתבאס עוד יותר שהטיפולים לא עזרו.. למי לפנות? כבר מיואשים..לא רוצה שייגרם לו חוסר ביטחון בגלל זה

שלום, הילד סובל מעצירות התנהגותית וזאת הסיבה לבריחת הצואה ולבריחת השתן. ההתאפקות גורמת לכל הדברים האלה. אני מטפל בבעיות אלה ואשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים