פלורה מעורבת בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/02/2020 | 19:22 | מאת: שני

היי, בני בן השנה ושלושה חודשים כבר יותר משבוע עם חום שעולה ויורד. יש לו הרחבה באגני כליות ולכן כל פעם שיש לו חום אנחנו עושים לו בדיקת שתן. במהלך שבוע שעבר עשינו בסביבות 4 בדיקות שתן ובכולם הייתה התוצאה הייתה פלורה מעורבת. פעם אחת הוא היה לאחר מקלחת ובנוסף ניקיתי לו היטב את האזור עם מגבון לחיטוי. מה זה אומר התוצאה? ועד מתי צריכה להיעלם ההרחבה באגני כליות? יש לו פחות מ10 מ"מ הרחבה

שלום, פלורה מעורבת אומר שהבדיקה זוהמה ממשהו אחר כמו צואה ועוד. זאת בדיקה חסרת משמעות.

מנהל פורום רפואת ילדים