תינוקת בת שנה מנוזלת עם ליחה מקיאה פעמיים ביום. מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/02/2020 | 05:43 | מאת: הלל

שלום. בתי בת שנה. מזה שבוע מנוזלת, משתעלת עם ליחה. ביום ראשון היינו אצל רופא ילדים שאמר שזה ויראלי ואין מה לעשות. ביום שלישי בערך התחילה להשתעל ולהקיא אחרי כמעט כל ארוחה וזה נמשך עד היום (מקיאה בערך2- 3 פעמים ביום). אין לה חום אבל רואים עליה שלא מרגישה טוב. האם יש לך רעיןן מה לעשות? האם אתה ממליץ לראות שוב רופא? תודה

שלום, תמיד רצוי לחזור לבדיקה אם נראה שיש החמרה או שינוי מהבדיקה הקודמת. בכל מקרה 2-3 הקאות ביום אינן מדאיגות וזה לא מבכן כיון שרוב האוכל היא קולטת.

מנהל פורום רפואת ילדים