בן חודשיים ועשרה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/02/2020 | 23:54 | מאת: גילי

היי,ישלי תינוק בן חודשיים ועשרה ימים. הוא עוקב, מחייך ומסתכל עלינו כשהוא שוכב על הגב. וזה בדיוק מה שמטריד אותי. כשאני מאכילה אותו (בקבוק) הוא מסתכל על החדר ובכלל לא מפנה אליי מבט.. אני מדברת איתו ושרה לו,הוא מחייך אבל מבלי להסתכל עליי. כנ"ל כשאני מרימה אותו מולי.. מפנה את הראש אחורה ופשוט לא מסתכל. כאמור רק כששוכב על הגב,ואז מחייך ומסתכל.בנוסף כשנניח שוכב בעגלה ואין ליידו אף אחד אז הוא מסתכל בעיקר למעלה על האור וכ'ו. הסביבה אומרת שאני סתם בלחץ וכי הוא עוד קטן.האם יש מה לבדוק? מה מצופה מילד בן חודשיים וחצי מבחינת ההתפתחות? תודה רבה!

שלום, הוא אכן קטן וצריך להרגע. את יכולה לקרוא מאמר שלי על אבני דרך בהתפתחות תינוקות וללמוד מה צפוי בכל גיל

מנהל פורום רפואת ילדים