בת שנה כל הזמן מאבדת שליטה ונופלת על הפרצוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/02/2020 | 17:01 | מאת: אמא

שלום. הבת שלו בת שנה זוחלת כמה חודשים, עומדת תוך שנאחזת כבר חודש בערך. בימים האחרונים אני מרגישה מרגישה שהיא כאילו מאבדת שליטה על הגוף. לדוג - מחזיקה בשולחן פתאום משחררת אחיזה ונופלת או שזוחלת ופתאןם מאבדת שליטה על הראש והוא נתקע ברצפה. אני מרגישה שאני לא עומדת בקצב של הנפילות ומאוד חוששת (כמובן שהכל קורה איפה שאין מזרון פעילות. זה טבעי? הגיוני שבגיל שנה מאבדת יותר שליטה? תודה

שלום, היא מנסה להיות יותר ויותר עצמאית ומעיזה יותר ולוקחת יותר סיכונים ולכן נופלת. כך לומדים.

מנהל פורום רפואת ילדים