ליחה אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/02/2020 | 10:09 | מאת: אמא

שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וארבעה חודשים החורף הזה היה לה הרבה נזלת וצינון ממזג האוויר הקשה והקר ודווקא שהיא במשפחתון ...אבל מה שמציק יש לה ליחה כמעט כל הזמן נעלמת ושוב חוזרת מנסה מי מלח ואניהלציה מי מלח זה עוזר וחוזר מחדש ואני שומעת את הקול של הליחה .זה הופך למטריד אותי ויש לציין שהליחה מופיעה כאשר היא מצוננת ..אני מניקה אותה וגם אוכלת הכל ..איך אפשר להיפטר מזה האם יש מאכלים שצריכים להתרחק מהם...או סוג שמן למשל אשמח לכיוון אותי יש לציין שזה עובר לפעמים לבד וגם בלי חום אבל שוב חוזר

שלום, להמנע מחלב בהחלט יכול להפחית את כמות הליחה. בגדול אין הרבה מה להציע חוץ מויטמין סי ורפואה משלימה

מנהל פורום רפואת ילדים