התינוק מסרב לאכול!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/02/2020 | 15:57 | מאת: דנית

שלום דר הבן שלי בן 3 חודשים. מזה כחודש הוא עושה לי בעיות עם האוכל. הוא ניזון מסימילאק וחלב אם. התינוק הוריד כמויות ומסרב לאכול גם לאחר החלפת פורמולה לסימילאק דל לקטוז. אני מאכילה אותו במשך כחצי שעה, לאחר הפסקות, ורק 60 כל פעם. כדי שיגיע ביממה ל-700-750 אני מאכילה אותו כל שעה / שעה וחצי. האם זה בסדר? תודה על מענה דנית

שלום, כנראה שזה לא בסדר אחרת לא היית מוטרדת. צריך לבדוק אותו ולהתרשם מהבעיה. יתכן וזה משהו חולף ויתכן ומדובר ברפלוקס

18/02/2020 | 16:05 | מאת: מור

היי, מניסיון אישי אני לא אשת מקצוע, תנסי להאכיל אותו שהוא שוכב על המיטה או בעגלה שהראש קצת מורם .. הבת שלי עשתה את אותו הדבר וזה היה הפתרון היא פשוט לא רצתה ידיים

מנהל פורום רפואת ילדים