הפיפי בורח מבלי שהילד מרגיש- בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/02/2020 | 16:45 | מאת: אור

שלום, מזה זמן מה( לפחות כמה חודשים טובים) שהבן שלי בן ה-5 פשוט בורח לו פיפי. וכשאני שואלת אותו למה הוא לא הולך לשירותים הוא עונה לי שהוא לא מרגיש... קורה שהוא נשאר כל היום בגן רטוב עם פיפי מהלי להתלונן או שבזמן החוג בורח לו על בגדיו. זה מאד מפריע לי ומאותת לי על בעיה כלשהיא. אני לא כועסת עליו או משהו כזה, מה עושים? מה זה יכול להיות? מה האופציות במידה וזה רפואי- פיזי או פסיכולוגי...?

שלום, צריך לבדוק את הילד ולברר מספר דברים כולל מתן צואה הרגלי יציאה ועוד. במידת הצורך לשלוח לבדיקות כולל הדמייה. קשה לתת תשובה ברשת

מנהל פורום רפואת ילדים