אוושה אסימפטופתית לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/01/2020 | 13:59 | מאת: חיה

שלום רב, בני בן 8 חודשים בבדיקה הרופאה (רופאת ילדים) שמעה אוושה ססטולית 1-2/6 , אמרה לנו שזו רווקה תמימה שיש להרבה ילדים , בסיכום רשמה שזו אוושה אסימטופתית והפנתה להמשך ברור קרדיולוג. אני לחוצה, אודה על הסבר מה זו אוושה אסימטופתית, אם קיימת למרבית הילדים למה נשלחנו להמשך טיפול, מה ההשלכות על גדילה. בסקירות הריון לא נאמר דבר על נושא זה. תודה

שלום, זאת אוושה חסרת משמעות של לב צעיר וחזק שפועם במרץ. חסר משמעות.

מנהל פורום רפואת ילדים