ילד בן 11.כאב ראש.מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/01/2020 | 13:26 | מאת: טינה

שלום בני בן 11. מזה שמונה ימים סובל מכאבי ראש מתמידים באיזור המצח,לפעמים מעירים אותו משינה.אפטי.תאבון ירוד במעט .שותה .ללא תסמינים נוספים.שולל חבלה.ללא שינוי בראייה.תור לרופא ילדים נקבע לעוד 4 ימים.האם לדעתך יש צורך לפנות למוקד לרפואה דחופה?האם זה יכול להיות וירוס שמתבטה בכאב ראש בלבד ללא תסמינים נוספים?

שלום, בהחלט יתכן שזה וירוס שנמשך מספר ימים. כמובן שצריך לשלול אפשרות של סינוסיטיס. רצוי שרופא יראה אותו שוב

מנהל פורום רפואת ילדים