נשירת שיער אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/11/2001 | 09:45 | מאת: שרית

שלום, רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לנשירת שיער מאסיבית אצל ילדים כאשר המצב הנוכחי הוא הימצאות שערות בודדות על הקרקפת. הערה: הדבר לא נגרם כתוצאה מטיפולי כימותרפיה. לתשובתך אודה. בברכה, שרית

15/11/2001 | 12:59 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

הגורם יכול להיות גורם ריגשי. פירוש של הילד של חוייה מסוימת שעבר כנטישה, כפרידה לא מובנת מבחינתו.

15/11/2001 | 21:54 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

נא לפרט גיל, מחלות רקע אם יש, ומשך התהליך. הדבר אינו נורמלי אם אין כבר שערות על הקרקפת ובוודאי שלא ניתן לייחס זאת רק לבעיה נפשית.

מנהל פורום רפואת ילדים