נקודות סגולות בסנטר אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/12/2019 | 18:53 | מאת: שני

שלום דר ביתי בת 2.10 מיום חמישי בערב שמתי לב שיש לה בסנטר כ10 נקודות סגולות קטנות עם רווח קטן בניהם. לא ידוע לי באם חטפה מכה כלשהי בגן.. אך כשלושה ימים היא עם הנקודות האלו. לא מתלוננת על כאב. מתנהגת רגיל. אין החמרה ואני חושבת שהן מעט בהירות יותר היום (שבת) האם ייתכן שממכה נוצר שטף דם שהוא מופיע כנקודות בודדות ולא מחוברות? האם זה יכול להיות משהו אחר שמצריך בירור? אציין כי אין לה דימומים כלשהם או סימנים אחרים חריגים בגוף. תודה רבה

שלום, יתכן ונשענה עם הסנטר על צעצוע עם חודים שגרם לשטפי דם קטנים בצורת נקודות. העיקר שזה הולך ונעלם.

מנהל פורום רפואת ילדים