ציסטה בלחי פנימית לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2019 | 14:48 | מאת: טל

דר שלום, לתינוק בן 10 חודשים ציסטה בלחי הפנימית בחיבור בין השפה העליונה לתחתונה במשולש. רואים כשהוא מחייך. זה נראה בצבע הלחי אולי קצת לבן ואם ממששים מרגישים גולה קטנה. הרופאים או לא מבינים במה מדובר או שאומרים שזה המבנה או ציסטה. האם ציסטה במיקום זה והלחי שכיח? אובחן בגיל חודשיים ולא השתנה הרבה עד גיל 10 חודשים. איך אפשר לדעת שלא סרטני . לא כדאי להוריד במצב כזה? תודה טל

שלום עליכם להגיע לבדיקה של רופא א.א.ג מומחה לילדים שיאבחן את הממצא.

מנהל פורום רפואת ילדים