כאבי שרירים עם חום מידי יומיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/12/2019 | 23:04 | מאת: רונית

נכדתי מאושפזת בבית חולים במשך שבועיים בגלל חום מידי יומיים...כאבי ידיים רגליים עד צליעה פעם בימין ופעם בשמאל. מיפוי עצמות תקין.מח עצם תקין.צילומי חזה גב רגליים תקינים.אנטיביוטיקה במשך שבועיים לא עוזרת.תרופה ריאומטולוגית לכ עזרה. החום עדיין עולה מידי יומיים.מדדי דלקת בדם לא יורדים. הרופאים לא מוצאים פתרון ולא איתרו את הבעיה. מה תוכל להעריך הבעיה שתתכן?

שלום, ממש לא יכול לתת שום מידע מבלי לבדוק את הילדה. אני בטוח שהרופאים עושים את המיטב לגלות מה הבעיה וקשה לי מרחוק לנסות ולנחש.

מנהל פורום רפואת ילדים