דלקות ריאות חוזרות לבן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/11/2019 | 16:25 | מאת: שילה

היי הבן שחי בן 6 מגיל קטן הוא סובל כול שנה בדלקת ריאות חריפה שנה שעברה אובחן כאסמתי וקיבל טיפול קבוע של משאפים פלקסודיל 250 מג פעמיים ביום יש לו בעיה שרואים קבוע בצילומי חזה באונה הימנית הצללה של 5 סמ . הוא ממש סובל כול חורף זה שבועיים של דלקת עם סטרואידים עם אנטיביוטיקה מה מומלץ לעשות האם יש משו שניתן למנוע את זה?

שלום, ניתן להחזיק אותו על טיפול קבוע במשאפים וניתן גם לתת טיפול ברפואה משלימה כדי להמנע מאירועים חוזרים כאלה.

מנהל פורום רפואת ילדים