ילד חולה לא אוכל וברזל נמוך.............

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/11/2019 | 23:01 | מאת: אנונימית

שלום, הילד שלי בן שנתיים היה חולה עם חום משלישי האחרון עד חמישי האחרון היה לו חום עדין עם אנטיסיוטיקה. בקושי אוכל במהלך היום (כולל היום...יום ראשון) גם מאוד עייף. האם זה הגיוני? מתי זה צריך להתחיל להדאיג שלא אוכל כמעט? (לא אוכל הכוונה ביסים ממש בודדים בבוקר בצהרים ובערב...ממש כלום...והרוב מוצרי חלב כמו טוסט.) בנוסף, בבדיקות דם שעשינו בתחילת המחלה הברזל היה ממש נמוך יכול להיות שזה כתוצאה מהמחלה ובדרך כלל בסדר? תודה מראש!

שלום, יש לחזור על הבדיקה לאחר שיחלים. החשוןב ביותר זה להקפיד על שתייה

מנהל פורום רפואת ילדים