מלמול תינוקת בת 6 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/11/2019 | 07:57 | מאת: יעל

שלום, ביתי בת 6 חודשים. עד לפני שבוע מלמלה לעצמה... בעיקר מלמול אהההה. . לפני שבוע המלמול פסק.... יש לציין שקצת מקוררת ומנוזלת.... כמו כן התפתחות מוטרית ממש טובה והיא מתהפכת בין גב לבטן ובטן גב ואפילו החלה לזחול קצת ולעמוד על שש.... כמו כן החלה משפחתון בחודש האחרון.... האם יש מקום לדאגה ולקחת לרופא התפתחות או להמתין עוד קצת....

שלום, ממש לא לעשות דבר. היא בסדר ומותר לה לעשות שינויים. להמתין בסבלנות

מנהל פורום רפואת ילדים