מכה חזקה בפות לילדה בת תשע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2019 | 22:50 | מאת: חגית

בתי בת התשע, קפצה על קרש שול סוכה (בערך רוחב 5 ס''מ, עובי 1.5 ס''מ, קרש קצת יותר ארוך מגובה הרגליים שלה) היא קפצה שהקרש עומד בין רגליה וכשנחתה הקרש נכנס לה בין הרגליים, היא התקפלה וצרחה מכאבים. היה לה מעט דם על התחתון, וכשהסתכלתי היה לה דם מרוח על כל איזור השפתיים, בפנים ובחוץ וסביב פתח הנרתיק. יש סימני שפשוף מסביב לפות. לא יודעת ןהבחין מה מקור הדימום. מאוד כואב לה באטזור הנרתיק. יכול להיות שהקרש נכנס לה פנימה? איך ניתן לדעת? נכון לשעה בה קרתה המכה שורף לה מאוד לתת שתן

שלום, רצוי מאד שיבדקו אותה כדי לדעת אם יש חתך או פגיעה עמוקה יותר.

מנהל פורום רפואת ילדים