וירוסים חיידקים בחום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/09/2019 | 20:59 | מאת: עדי

שלום. ביום בגן של הבת שלי הכינו עוגיות . הם לשו את הבצק ואז העוגיות הוכנסו לתנור של 170 מעלות חום למשך.15 דקות אופן ההכנה בגן לא היה נקי. הילדים לא שטפו.ידיים לפני, שולחנות העבודה בגן לא נוקו. מה הסבירות שביתי שאלה מהעוגיות תחלה בירוס/חיידק בעקבות זה? מדובר על גיל שנה וחצי. האם זמן אפיה בטמפרטורה וזמן קצר כזה אמור להשמיד חיידקיםצץ ווירוסים מסוכנים למינהם? תודה רבה

שלום, למרות התנאים כפי שתארת הסיכוי שיקרה משהו נמוך מאד. זאת הסביבה שהם נמצאים כל הזמן והם חסינים לזה.

מנהל פורום רפואת ילדים