נזלת כמעט כרונית, בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/09/2019 | 16:18 | מאת: אחת

שלום רב, בני בן 4 היום. מזה שנה סובלת מנזלת. זה התחיל עם כניסתו לגן חדש בשנה שעברה. בחופש הגדול הנזלת נעלמה ובבדיקה האחרונה זרימת האוויר באף טובה ונעלמו הנחירות בלילה והפסקות הנשימה. מתחילת ספטמבר ומאז שהחלה שנת הלימודים החדשה והילד חזר לגן חזרה הנזלת וכל היום יש לו הפרשות מהאף ונזלת חריפה והוא גם נראה ממש עייף. בדקנו אין לו שקד שלישית וגם ביצענו בדיקת אלריגה לאלרגנים סביבתיים והבדיקה יצאה תקינה. אנחנו ממש אבודי עצות ולא מבינים למה הנזלת דווקא חוזרת בתקופות בהן הילד בגן. ממה זה יכול להיגרם והאם יש פתרון כלשהו לתופעה זו? תודה רבה

שלום, הפתרון לא יהיה בעזרת הרפואה המערבית. שווה לנסות טיפול ברפואה משלימה.

מנהל פורום רפואת ילדים