חום גוף נמוך ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/09/2019 | 22:16 | מאת: מור

דר שלום רב. בני בן השנתיים וחצי לפני כמעט חודשיים חלה בדלקת גרון ובאותו השבוע גם בוירוס עם חום גבוה. לאחר יממה ללא חום היה לו מס ימים שחום הגוף שלו נע בין 35.8 ל36. השבוע שוב חלה בוירוס של שיעול ונזלת והיה עם חום במשך 6 ימים שעבר לבד. היום יומיים לאחר שהיה ללא חום שוב חום הגוף נמוך מהרגיל. עומד על 36.1. אני מודדת כי הילד מרגיש לי מעט קר ומזיע קצת יותר מהרגיל ,אבל הוא מתנהג כרגיל וחיוני. האם יש סיבה לדאגה ? כדאי לבקש מהרופא בדיקות מסויימות?

שלום, 36.1 זהו חום תקין לחלוטין ללא כל בעיה. תפסיקי למדוד לו חום.

מנהל פורום רפואת ילדים