התהפכות ושינה על הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/08/2019 | 12:03 | מאת: בת אל

שלום ד"ר הבן שלי בן חמישה חודשים, התחיל להתהפך לא מזמן מהבטן לגב. במהלך היום, וגם באמצע הלילה, הוא מתהפך המון מהבטן לגב, אבל נשאר ככה עד שהוא מתעצבן ולא מתהפך חזרה על הגב (למרות שבגיל 3.5 חודשים הוא כבר התהפך מהגב לבטן ועדיין עושה את זה מדי פעם). בעקבות זאת יש לי מס' שאלות, האם העובדה שהוא לא מתהפך מהבטן לגב, מצריכה בדיקה? האם כשהוא על הבטן ומתעצבן, לתת לו להתעצבן ולהתהפך לבד או להפוך אותו? והאם באמצע הלילה, אם הוא מתהפך על הבטן ונרדם כך, להפוך אותו חזרה על הגב? תודה!

18/08/2019 | 12:06 | מאת: בת אל

התכוונתי שהוא התחיל לא מזמן להתהפך מהגב לבטן, ובגיל 3.5 חודשים הוא התהפך מהבטן לגב.

מנהל פורום רפואת ילדים