שעלת- האם יש סכנה ??

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/08/2019 | 18:05 | מאת: אורית

יש חברה מהעבודה שנכדתה חלתה בשעלת בימים האחרונים והיא סייעה לטפל בה.נפגשנו אני ושתי הבנות שלי.אחת בת 6 והשנייה בת שבעה חודשים עם החברה היום (בלי הנכדה). החברה מספרת שהיא לוקחת אנטיביוטיקה מניעתית לפי המלצת רופא. האם יש סיבה לחשוש? האם אנחנו צריכות להיבדק? או לקבל טיפול? אני חוסנתי בהריון ושתי הבנות שלי מחוסנות לפי חיסוני טיפת חלב. תודה על התשובה

שלום, לא צריך לעשות כלום והסיכון נמוך ביותר עד אפסי

15/08/2019 | 19:27 | מאת: אורית

תודה רבה לך על התשובה...תבורך על הסיוע שלך בפורום לאחרים...זה לא מובן מאליו...באמת מאחלת לך את כל הטוב שבעולם...

מנהל פורום רפואת ילדים