בהמשך לשאלתי על הדבקות במחלות ווירוסים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2019 | 16:32 | מאת: מורן

כאמור בני ליקק את הרצפה במוקד ילדים של קופת החולים ..שאלתי לגבי אפשריות הדבקה וציינת כי הלשון אמורה לחסל חיידקים אך במידה וישנו חום הקאות לפנות למיון . עוד 3 שאלות בבקשה, אם חו"ח יתפתח חום או הקאות- מדוע לפנות למיון ולא לרופא ילדים בקופה? אם חלילה זה יקרה-תוך כמה זמן בערך יתפתחו תסמינים? יכול להדבק כך במחלות מסוכנות? תודה רבה על הפורום והמענה המקצועי היומיומי החשוב הזה לנו ההורים.

שלום, אכן אם מדובר בשעות שיש רופא ילדים רצוי לפנות אליו בתחילה. קשה לדעת זמנים אם בכלל וקרוב לודאי שלא מדובר בשום מחלה מסוכנת.

מנהל פורום רפואת ילדים