שלום הקטנצ'יק שלי בן שנה ו-10

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/07/2019 | 13:52 | מאת: אנונימי

שלום הקטנצ'יק שלי בן שנה ו-10 נכנס לראשונה לגן בגיל שנה ו-8 מאז שנכנס ממש כמעט כל שבוע יש לו משהו... שבוע אחד דלקת אוזניים, אחר כך דלקת עיניים, הקאות, שלשולים, שיעולים...לרוב זה בנפרד...וגם לא תמיד מלווה בחום ויחסית חיוני רוב הזמן... אני תוהה אם זה לא חריג...? פספס כבר מלאאא ימים בגן? האם כדאי לעשות בירור מקיף? ב. דם? משהו אחר? יודעת שילד בתחילת גן בדרך כלל חולה הרבה...אבל נראה לי שזה יותר מדי....

שלום, מאד אופייני לכניסה לגן. ניתן לחזק את המערכת החיסונית בדרכים טבעיות ואשמח לעזור לכם

מנהל פורום רפואת ילדים