נק אדומות בפה ילד בן 7 עם חום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/07/2019 | 16:23 | מאת: מיטל

שלום ילד בן 8.ביום ראשון בלילה חום אתמול היו שעות שממוצע 40.היום שיפור בחום ועם התגובה לנורופן.הרופאה אמרה גרון באמת כואב לו.אבל אותי הנק האדומות שיש לו בחייך בשפה הפנימית למעלה ולמטה מתחת ללשון.הרופאה אמרה שמהחום.הילד מרגיש כמו תחושה של יובש פצע.בגרון מרגיש ששורף .ויותר כשעושה גירגור מים ומלח.משטח מהיר שלילי לפני יומיים תרבית עדיין אין תשובה

18/07/2019 | 22:32 | מאת: מעדכנת בהמשך לשאלה

משטח גרון שלילי(תרבית)בחיך עליון נק אדומות.חניכיים שפות פנימיות פיצעונים קטנים ובנוסף אפטות.הרופאה אומרת שהכל זה אפטות וויראלי.ס.דם תקינה.

מנהל פורום רפואת ילדים