הפרשות אצל ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2019 | 00:16 | מאת: אנה

שלום רב. הבת שלי, בת 5 סובלת כבר כמה שנים הפרשות נרתיקיות לסירוגין, פעם יש ופעם אין. היינו כמה פעמים אצל רופא גניקולוג של ילדות בפתח תקווה והילדה טופלה בסירופים , סוג של אנטיביוטיקה. המצב השתפר לכמה חודשים אך ההפרשות והגרד חוזרים ואני מטפלת בהם בבית על ידי משחה נגד פטרייתית לפי המלצת הרופא. השאלה שלי בבקשה, האם לילדה עם נטיה להפרשות נרתיקיות וגרד בפות מותר לבקר בבריכה ציבורית או עדיף להמנע ממקומות כאלה ? תודה רבה.

שלום, החיא יכולה לבקר בבריכה. רצוי לבצע בירור שכולל תרביות וUS בשאלה של גוף זר.

מנהל פורום רפואת ילדים