תינוק בן 3 וחצי חודשים כמויות אוכל יורדות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/07/2019 | 17:33 | מאת: עדידוש

שלום תינוק בן 3 וחצי חודשים. עלה יפה במשקל עד עכשיו שוקל 6.330 מטופל מזה חודשיים בלוסק 2.5 בבוקר 2.5 בערב והסמכה של כף אחת שטוחה של קורנפלור על 120 מ״ל. לאחרונה יורד לי ממש בכמויות האוכל במיוחד בבוקר! ישן יפה מ20:00 בערב בערך עד 6:00 מתעורר באמצע להאכלה אחת אחרי 5-6 שעות ואז קם ב6:00-6:30. הממוצע אוכל 70 כל 4 שעות. שמתי לב שאם אני משנה לו תנוחה כאשר הוא עם הגב על הרגליים שלי והפנים מולי הוא כן ממשיך לאכול. תופעה מאוד מוזרה... וברור שסבתא או כל מישהו אחר לא יכול להאכיל אותו בתנוחה הזו. אבל בתנוחה רגילה אוכל 70 וממש מסרב להמשיך הפנית ראש, בכי... מה עושים? זה ממש מוזר לי!

שלום, נראה שהוא סובל מרפלוקס ולכן מטופל כך. יתכן והמינון של הלוסק אינו מתאים ועם העליה של כמות האוכל הוא מרגיש פחות טוב.

11/07/2019 | 11:35 | מאת: עדידוש

עכשיו העלו לו מ3 ביום ל2.5 בבוקר ו2.5 בערב... בגלל שעלה בכמויות ובמשקל. ולמרות שהעלו את המינון מסרב לאכול כמויות כמו שצריך.

מנהל פורום רפואת ילדים