חום ממושך לבת 4 חודשים- 37.3-37.4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/07/2019 | 22:11 | מאת: שחר

מזה קרוב לשבוע יש לביתי בת ה-4 חודשים "חום" של 37.3-37.4 במדידה רקטלית. מדדתי לה את החום לכתחילה כי היא נראתה לי חמה במקצת, ומאחר וידעתי כי יש חיסון במהלך השבוע מדדתי לה ואכן המדידה הצביעה על חום 37.3-37.4 במדידה רקטלית. בינתיים החום ממשיך להיות כזה במהלך היום ובערב מזה קרוב לשבוע. הילדה חיונית ואוכלת רגיל. אני יודעת כי חום כזה אינו מוגדר כ"חום" לפי ההגדרה הרפואית, אך עדיין אני לא רגועה שכן הטמפ הרגילה צריך להיות בסביבות 36.8. שאלותיי הן ? 1) האם עליי לערוך בירור? 2) האם ניתן לחסן את חיסון גיל 4 חודשים למרות החום הנ"ל... תודה מראש

שלום, ניתן לחסן ללא חשש ואין לזה משמעות. בבקשה להפסיק למדוד לה חום.

מנהל פורום רפואת ילדים