הקאה חוזרת רק בערב באופן קבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/07/2019 | 19:47 | מאת: רן

שלום רב, בני בן 8 חודשים, בריאות תקינה ולידה רגילה. בשלושה ימים האחרונים אחרי האוכל לפני השינה (נוטריליון 2) הוא מקיא כמות נכבדת. זה קרה 3 פעמים בדיוק באותו אופן, ללא קשר למה אכל לפני. יש לציין שלפני כשבועיים היה עם דלקת ריאות וקיבל אנטיביוטיקה, ממש בסיום האנטיביוטיקה החל להשתעל שוב, אך ללא אף תסמין אחר, הוא חיוני ושמח. כך במשך שבוע וחצי כבר. נשמח להכוונה, אנו יודעים שהקאות יכולות להיות קשורות לדלקת ריאות. תודה רבה

שלום, יכול להיות שזה קשור לצורת ההאכלה. יתכן ויש לו ליחה וזה מביא אותו לשיעול והקאה.

מנהל פורום רפואת ילדים