ערכי טסטוסטרון תקינים לילד בן 12

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/07/2019 | 18:25 | מאת: ליאת

הבן שלי בן 12 קיבל בתוצאות בדיקות הדם שלו tesTOSTERONE- TOTALתוצאה0.40 nmol/L האם התוצאה נחשבת לנורמלית או נמוכה מאוד בדיקה של כף ידו השמאלית הראתה התפתחות המתאימה לילד בן 10 אודה מאוד מראש להתייחסות ..תודה רבה

שלום, לצורך התייחסות יש צורך בכל הנתונים ואני מניח שהייתם אצל מומחה לגדילה. תנו לו להמשיך את הטיפול והבירור. אני לא יכול לתת לכם עיצות על סמך שני נתונים בלבלד.

08/07/2019 | 17:18 | מאת: ליאת

ראשית תודה על התגובה . תוכל לרשום לי בבקשה את ערכי הטסטוסטרון התקינים לגיל זה

מנהל פורום רפואת ילדים