נענוע יד , תנועה לא רצונית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/06/2019 | 21:52 | מאת: משה

בני בן 4.5 חודשים. עד מלפני חודש היה עם רצועות פבליק לאגן היריכיים. בשבועות האחרונים החל לנענע יל ימים בתנועה חוזרת כשכף היד רפויה . לעיתים אף פוכע ברגל . קורה בעיקר בהתרגשות או לפני קקי או עייפות. האם צריך לבדוק אצל ניורולוג? מה זה מסמן? לחוץ מאוד, אשמח למענה. תנועת יד חוזרת. עכשיו גם ביד השניה. מעלה מטה לאורח של כמה שניות אשמח למענה והמלצות הנושא מטריד מאוד תודה שבוע טוב

29/06/2019 | 21:53 | מאת: משה

תיקון איות : בני בן 4.5 חודשים. עד מלפני חודש היה עם רצועות פבליק לאגן היריכיים. בשבועות האחרונים החל לנענע יד ימים בתנועה חוזרת כשכף היד רפויה . לעיתים אף פוגע ברגל . קורה בעיקר בהתרגשות או לפני קקי או עייפות. האם צריך לבדוק אצל ניורולוג? מה זה מסמן? לחוץ מאוד, אשמח למענה. תנועת יד חוזרת. עכשיו גם ביד השניה. מעלה מטה לאורח של כמה שניות תודה

מנהל פורום רפואת ילדים