מחלת הנשיקה לימפות מוגדלות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2019 | 11:34 | מאת: גילי

שלום,לבני בן השנתיים ו 10 יש לימפה מוגדלות משני צידי הצוואר כבר מחודש מרץ,עקב מחלת הנשיקה. לפני כחודש עשינו בדיקת דם שהראתה שהנגיף עדין פעיל,עשינו גם אולטרסאונד שהראה שזה תגובתי. אני נורא מודאגת מכיוון שהבלוטות הן גדולות,במיוחד מצד שמאל,ונראות לעין. כבר 4 חודשים שאני לא רואה שינוי בגודלן. האם זה נורמלי? מה עלינו לעשות? תודה מראש

שלום, זאת מחלה ממושכת והבלוטות יכולות להיות מוגדלות חודשים רבים.

29/06/2019 | 20:42 | מאת: גילי

האם זה נורמלי שחום הגוף שלו רוב הזמן 37.4-37.5 מעלות? גם ישר אחרי מקלחת?

01/07/2019 | 12:57 | מאת: גילי

ולפעמים גם עולה עד 38 ללא סיבה,כבר כמה חודשים ככה. מאז המונו. מודאגת.

מנהל פורום רפואת ילדים