חצבת בנסיעה לחול עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/06/2019 | 13:55 | מאת: לימור

היי, אני ובעלי רוצים לטוס לחול בחגים כאשר התינוקת שלנו תהיי בת 8 חודשים. בגלל החצבת אנחנו חוששים וחושבים אולי לבטל. רציתי לדעת האם יש סיכון בנסיעה בגיל זה לאחר קבלת החיסון? בנוסף, האם בגיל זה כאשר מקבלים את החיסון והיה מגע עם חולה חצבת, מה הנוהל? מחסנים שוב? בכלל יכולים להופיע תסמינים של המחלה? האם הם קשים ומסכנים? אני מאוד חוששת ומנסה להבין מה הסיכונים לאחר קבלת החיסון ומה אחוזי הדבקה איתו.. תודה רבה

שלום, יש מקומות שהוגדרו כנגועים יותר בחצבת. אם אתם לא נוסעים למקום שכזה אין סיבה להכנס ללחץ ולחסן לפני הזמן.

23/06/2019 | 19:22 | מאת: לימור

הבנתי אהל שהבעיה היא בשדות תעופה ומטוסים ופחות ביעד עצמו. לא כך הדבר?

מנהל פורום רפואת ילדים