נקודה אדומה על השפתיים לבת שלוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2019 | 21:03 | מאת: עינבל

שלום ביתי בת 3 , לפני כחודש שמתי לב לנקודה אדומה על השפה התחתונה, בקוטר של חוד של עט. במישוש לא מרגישים משהו חריג אבל במבט זה נראה מעט מורם מהשפה, נראה כמו נים שבור . בבדיקת רופא נאמר שה לא נראה משהו דרמטי, ייתכן שנוצר מנשיכה של השפה (הילדה אכן נועצת שיניים במקום/באזור) 1. האם ייתכן שנוצר מנשיכה? 2. האם צפוי לעבור ? 3.האם י שטיפול לזרוז החלמת המקום ? תודה על תשןבתך.

שלום, זה בהחלט יעול להיות שטף דם קטן וזה יספג תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים